Menu 15.03 - 19.03. 2021
15.03.2021r-19.03.2021r
Poniedziałek:
Śniadanie: herbata z cytryną, bułka kajzerka z szynką, pomidorem i sałatą
II śniadanie: kisiel truskawkowy z biszkoptem
Zupa: Zupa grysikowa, sok wiśniowy
II Danie: Filet drobiowy w sosie warzywnym z ryżem, kompot truskawkowy
Wtorek:
Śniadanie: kakao, kanapki z serem białym i ogórkiem
II śniadanie: sałatka owocowa , flipsy kukurydziane
Zupa: Zupa krem jarzynowy, kompot jabłkowy
II Danie: Gulasz z szynki z kaszą jęczmienną i warzywami, sok wiśniowy
Środa:
Śniadanie: herbata owocowa, płatki owsiane na mleku z żurawiną
II śniadanie: budyń śmietankowy z sokiem malinowym
Zupa: Zupa krem z brokułów, sok owocowy
II Danie: Pulpety drobiowe , ziemniaki, surówka, kompot jabłkowy
Czwartek:
Śniadanie: herbata z cytryną, chleb z szynką, serem i sałatą
II śniadanie: galaretka z truskawkami
Zupa: Zupa rosół z makaronem, sok owocowy
II Danie: Gulasz z kluskami i gotowane warzywa, kompot jabłkowy
Piątek:
Śniadanie: kakao, bułka z jajecznicą
II śniadanie: deser – bananowo - jogurtowy
Zupa: Zupa Ryżowa, herbata owocowa
II Danie: Kulki rybne, ziemniaki i marchewką, kompot jabłkowy
Smacznego