Menu 26. 04. 2021 r. - 30. 04. 2021 r.
26.04.2021r. do 30.04.2021r.
Poniedziałek:
Śniadanie: Bułka kajzerka z pasztetem i ogórkiem konserwowym, herbata z cytryną
II śniadanie: sałatka owocowa,
Zupa: Zupa ziemniaczana z mięsem mielonym, kompot owocowy
II Danie: Gulasz drobiowy z ryżem, woda z sokiem wiśniowym
Wtorek:
Śniadanie: Kanapki z szynką i ogórkiem, herbata wieloowocowa
II śniadanie: budyń śmietankowy z sokiem malinowym
Zupa: Zupa kapuśniak, kompot jabłkowy
II Danie: Roladka drobiowa z fasolką szparagową w sosie warzywnym z ziemniakami, kompot jabłkowy
Środa:
Śniadanie: Kasza manna na mleku z syropem malinowym, kakao
II śniadanie: banan,
Zupa: Zupa krem z brokułów, kompot owocowy
II Danie: Pulpety w sosie, ziemniaki, surówka, kompot owocowy
Czwartek:
Śniadanie: Kanapki z szynką i serem, herbata z cytryną
II śniadanie: kisiel malinowy, wafle ryżowe, flipsy
Zupa: Zupa pomidorowa z makaronem, kompot jabłkowy
II Danie: Gulasz wp z kluskami i kap zasmażaną, kompot jabłkowy
Piątek:
Śniadanie: Bułka z pastą z tuńczyka, kawa zbożowa z mlekiem, herbata z cytryną
II śniadanie: sałatka owocowa
Zupa: Zupa grysikowa, kompot owocowy
II Danie: Paluszki rybne, ziemniaki, surówka, kompot owocowy