Menu 19. 04. 2021 r. - 23. 04. 2021 r.
Menu od 19.04.2021r. do 23.04.2021r.
Poniedziałek:
Śniadanie: Bułka kajzerka z szynką drobiową, sałatą, ogórkiem zielonym, herbata z cytryną II śniadanie: budyń śmietankowy z sokiem malinowym
Zupa: Zupa grysikowa, herbatka owocowa
II Danie: Gulasz wp z kaszą, kompot jabłkowy
Wtorek:
Śniadanie: Kanapki z serem i ogórkiem, kakao, herbata owocowa II śniadanie: sałatka owocowa, wafle ryżowe
Zupa: Zupa kapuśniaczek, sok wiśniowy
II Danie: Risotto drobiowe z warzywami, sok wiśniowy
Środa: Śniadanie: Płatki z mlekiem , kawa zbożowa, herbata z cytryną II śniadanie: kisiel truskawkowy, flipsy
Zupa: Zupa krem z warzyw, kompot owocowy
II Danie: Bitki wp z ziemniakami i warzywami na parze, kompot owocowy
Czwartek:
Śniadanie: Kanapki z szynką i serem , herbata z cytryną II śniadanie: deser owocowy z jogurtem naturalnym
Zupa: Zupa pomidorowa z makaronem, kompot jabłkowy
II Danie: Pieczeń duszona z kluskami i kap. zasmażaną, kompot jabłkowy
Piątek:
Śniadanie: Bułka z pastą jajeczną, kakao II śniadanie: budyń czekoladowy Zupa: Zupa jarzynowa krem, sok wiśniowy
II Danie: Filet rybny na parze, ziemniaki z marchewką, sok wiśniowy
SMACZNEGO